iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Reparatie in Nijmegen

 

Voor een iPhone 11 Pro scherm vervangen bent u bij rocket sale in nijmegen op het juiste adres. Is uw iPhone 11 Pro scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm vervangen wordt bij rocket sale door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Rocket Sale heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

 

Reparatie iPhone 11 Pro

Prijs
  

Scherm glas vervangen ( originele kwaliteit) 

€199,-
  
Scherm glas vervangen ( AA+ Kwaliteit)€99,-
  
Scherm glas vervangen ( B Kwaliteit)€79,-
  
Scherm glas vervangen ( C Kwaliteit)€60,-
  
Backglass (achterkant) vervangen €69,-
  
Accu / Batterij vervangen (100% batterijconditie)€120,-
  
Camera voor vervangen€90,-
  
Camera achter vervangen€99,-
  
Waterschade Behandeling (1-3 werkdagen)€35,-
  
Toestel Onderzoeken (incl.Prijsopgave)€15,-
  
Software Fix (Software probleem herstellen)€20,-
  

Bel snel voor een afspraak voor vandaag. 

Bel: 024 - 675 87 66

Whatsapp: 06 - 128 00 626

Mail : [email protected]

 

 

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je iPhone 11 Pro door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

 

Na 30 minuten is de reparatie klaar

Als de reparatie klaar is roept de monteur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de telefoon te testen en eventuele vragen te stellen.

 

Betalen met PIN, contant of iDeal,

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant (betalen met de PIN heeft onze voorkeur). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

 

Beoordeel Rocket Sale

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.

 

Check de conditie van je iPhone batterij

 

 

Als je iPhone toch gerepareerd moet worden check dan ook je batterij of deze ook vervangen moet worden. Het is verstandig deze te vervangen als het nodig is vooral omdat je iPhone toch open moet.

Vanaf iOS 11 bij alle iPhones vanaf iPhone 6 de functie ‘conditie van de batterij’ toegevoegd door Apple.
Instellingen-> Batterij -> Batterijconditie

De iPhone test de toestand van de batterij en mocht de batterij onder de 85% van zijn capaciteit komt dan krijg je de melding ‘reparatie’ te zien. Als de iPhone ook aangeeft dat de batterij geen ‘piek prestaties’ meer ondersteund dan moet je de batterij ook meteen laten vervangen.