Laptop Reparatie Nijmegen

Laptop reparatie

Het kan eens voorkomen dat u gebruik wilt maken van uw laptop en dat u opeens merkt dat uw laptop niet werkt. Dit kan dan erg vervelend zijn, want u kunt niet verder met wat u wilt gaan doen of waar u mee bezig was.

Laptop is traag?

Als je vaak je laptop gebruikt, dan wordt die na verloop van de tijd trager. Dat wil zeggen dat die minder goed presteert als voorheen. Meestal kan laptop reparatie Nijmegen hier eenvoudig iets aan doen.

Laptop wordt te warm

De koeler van je laptop raakt op den duur verstopt met stof. Hierdoor werkt het koelsysteem en daardoor jouw laptop niet meer optimaal. Meestal kan laptop reparatie Nijmegen hier eenvoudig iets aan doen.

Laptop doet vreemd

We repareren alle laptop merken zoals: Apple, Acer, Packard Bell, Asus , Lenovo, Sony, Samsung, Compaq, Clevo, Dell, Fuijtsu Siemens, Gateway, HP, IBM, Toshiba, Medion en Msi. De meeste reparatie worden bij laptop reparatie nijmegen binnen enkele dagen afgeleverd. De kosten worden vooraf afgesproken met de klant.

Voorkomende problemen

De meest voorkomende problemen bij een laptop zijn vaak dat de laptop niet meer oplaadt, de accu raakt snel leeg, de laptop wordt te heet, hij valt vaak uit, de laptop geeft blauw scherm, de poorten werken niet of eventueel software en hardware problemen.

Bij Rocket Sale zijn wij al 12 jaar gespecialiseerd in het oplossen van de meest voorkomende laptop problemen. Met onze kennis en ervaring, repareren we uw laptop in no time, zodat u uw laptop weer zo snel mogelijk kunt gebruiken. Tijdens de laptop reparatie, gebruiken we ook de nieuwste technieken, die andere reparatie winkels niet gebruiken, zo kunt u gerust zijn dat uw laptop in goede handen is.


Garantie

Uiteraard bieden wij ook garantie op de laptop reparatie. Wij geven zes maanden garantie op de gerepareerde laptops. Zo kunt u zeker zijn dat u zonder problemen uw laptop kunt gebruiken, zonder last te hebben van de problemen.

Naast dat hebben wij ook no cure no pay! Dit houdt in, dat als we op een of andere wijze uw laptop niet gemaakt krijgen, waar wij natuurlijk wel van uitgaan, dan hoeft u niets te betalen, ook niet voor de onderzoekskosten.

Contact

Bent u overtuigd om uw laptop reparatie bij ons te laten repareren, neem dan gerust contact op via onze e-mail [email protected] of doe gerust een belletje op 024 675 8766, wij helpen u dan met al uw vragen.