Asus dc jack reparatie

Asus dc jack reparatie

Heeft u problemen met het opladen van uw laptop of laadt uw laptop helemaal niet meer op? Dit ligt dan waarschijnlijk aan de laadpunt van de laptop, of te wel de DC Jack. De DC Jack is een heel gevoelig onderdeel van uw laptop. Dit komt natuurlijk, omdat de oplaadpunt vaak wordt belast met het opladen elke keer. Hierdoor kan het zijn dat de DC Jack wat slijtage heeft opgelopen. Dit is misschien niet vreemd, als u nagaat hoe vaak u de oplader in en uit het oplaadpunt heeft gehaald. Het is natuurlijk vervelend dat u uw laptop niet meer kan opladen, maar wij kunnen ervoor zorgen dat uw oplaadpunt weer als vanouds werkt! Het hangt van uw laptop af van hoe de oplaadpunt vervangen moet worden. Bij sommige is het een kwestie van monteren en bij de ander moet de oplaadpunt gesoldeerd worden. U kunt uw laptop langs brengen, zodat onze experts uw laptop kunnen onderzoeken. Nadat wij de laptop hebben onderzocht, kunnen wij u precies uitleggen wat er defect is en hoe het vervangen gaat worden.

Laptop dc jack vervangen

Asus laptop DC jack solderen

Een laptop laadpunt voor een Asus laptop moet vaak gesoldeerd worden. Er zijn twee verschillende type laadpunten. De één is een kabel die aangesloten moet worden, hiervoor moet de laptop wel tot en met de laatste schroef gedemonteerd worden. Een andere optie is dat de DC jack op het moederbord gesoldeerd zit. Voor beide types kunnen wij de reparaties uitvoeren. Echter gaat de één wel sneller dan de ander.

Asus laptop langsbrengen of opsturen

U kunt u bij ons heel gemakkelijk aanmelden voor een reparatie. U kunt er voor kiezen om uw laptop op te sturen of langs te brengen