Lenovo dc jack reparatie

Lenovo dc jack reparatie

Laadt uw laptop niet goed of zelfs helemaal niet meer op? Uw laadpunt van de laptop, ook wel de DC Jack genoemd, is een van de kwetsbaarste onderdelen van uw laptop. Ga eens na hoe vaak u uw laptop heeft opgeladen. De DC Jack kan wellicht slijtage hebben opgelopen. De DC Jack vervangen kan per laptop verschillend zijn. De een moet gesoldeerd worden en de ander is een kwestie van monteren. Breng uw laptop langs zodat wij uw laptop kunnen onderzoeken en u ervan op de hoogte kunnen brengen wat er aan uw laptop moet gebeuren. Onze ervaren specialisten zullen uw laptop weer zo goed als nieuw maken.

Laptop dc jack vervangen

Lenovo laptop DC jack solderen

Een laptop laadpunt voor een Lenovo laptop moet vaak gesoldeerd worden. Er zijn twee verschillende type laadpunten. De één is een kabel die aangesloten moet worden, hiervoor moet de laptop wel tot en met de laatste schroef gedemonteerd worden. Een andere optie is dat de DC jack op het moederbord gesoldeerd zit. Voor beide types kunnen wij de reparaties uitvoeren. Echter gaat de één wel sneller dan de ander.

Lenovo laptop langsbrengen of opsturen

U kunt u bij ons heel gemakkelijk aanmelden voor een reparatie. U kunt er voor kiezen om uw laptop op te sturen of langs te brengen