Computer reparatie Nijmegen

Computer reparatie Nijmegen

Werkt uw computer niet meer en heeft u er geen raadt meer bij om het zelf te repareren. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Bij computer reparatie Nijmegen hebben we al meer dan 10 jaar ervaring met verschillende reparaties, waaronder ook computers. Of het nu de nieuwste of oudste computer is, wij krijgen het gemaakt.

Garantie

Bij computer reparatie Nijmegen, krijg u zes maanden garantie op de reparatie die wij hebben uitgevoerd. Zo kunt u zeker zijn dat u gerust gebruik kunt maken van uw computer zonder enige problemen. Naast dat hebben we uw computer dan weer snel gerepareerd. 

No cure no pay

Computer reparatie Nijmegen, hanteert het no cure no pay methode. Dit houdt in, dat wanneer het probleem echt niet opgelost kan worden, dan hoeft u geen onderzoekskosten te betalen. Mochten wij een probleem hebben gevonden, dan geven wij een belletje en geven u de keuze om het te laten repareren of niet. Mocht u er niet voor kiezen, dan betaald u alleen de onderzoekskosten.

Contact

Wilt u uw computer bij ons laten repareren, dan kunt u via de mail contact opnemen [email protected] of u kunt telefonisch contact opnemen op het nummer 024 675 8766.