MacBook reparatie bij Rocket Sale

Het kan eens voorkomen dat u gebruik wil maken van uw MacBook en dan opmerkt dat uw MacBook niet meer aangaat, of telkens uit valt na kort gebruik. U vraagt zich dan af, wat er nu aan de hand is en wat u het beste kunt doen. Voor uw MacBook reparatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij repareren alle MacBooks in no time. Zo kunt u weer snel gebruik maken van uw MacBook. Wij voeren alle reparaties met de nieuwste technieken en blijven ons steeds ontwikkelen om u de beste service aan te bieden.

Zonder afspraak

Mocht u een vrije middag hebben en heeft u tijd om langs te komen met uw MacBook, dan kunt u gerust langs komen zonder een afspraak. Wij onderzoeken dan uw MacBook in een snelle tijd, terwijl u aan het wachten bent of eventueel in de stad wandelt. Nadat de MacBook is onderzocht, krijgt u een telefoontje van ons, wat er aan de hand is en u kunt aan de hand van de informatie kiezen of u uw MacBook wil laten repareren. U betaald dan alleen de onderzoekskosten als het probleem niet te repareren valt.

Garantie

Rocket Sale biedt 6 maanden garantie op alle reparaties die zijn uitgevoerd door ons.
Zo hebben wij ook de no cure no pay. Dit houdt in als het probleem echt niet op te lossen is, dat u dan geen onderzoekskosten hoeft te betalen. Gaat het onderdeel dat gerepareerd is in de komende 6 maanden stuk, dan repareren wij dit weer voor u, mits het niet door val, stoot, druk of waterschade valt.