Nord 2

 

Nord 2 Reparatie in Nijmegen

 

Voor een Nord 2 scherm vervangen bent u bij rocket sale in nijmegen op het juiste adres. Is uw Nord 2 scherm gescheurd of stuk gegaan en bent u opzoek naar een monteur die voor u een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar en kunnen direct uw scherm vervangen. Een telefoon scherm vervangen wordt bij rocket sale door een ervaren en vakkundige monteur uitgevoerd. U mag erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Rocket Sale heeft al meer dan 15 jaar ervaring met alle soorten reparaties.

 

 

Nord 2

Prijs
  

Scherm glas vervangen ( originele kwaliteit) 

€229,-
  
Accu / Batterij vervangen (100% batterijconditie)€59,-
  
Laadconnector vervangen€79,-
  
Camera voor vervangen€79,-
  
Camera achter vervangen€99,-
  
Waterschade Behandeling (1-3 werkdagen)€35,-
  
Toestel Onderzoeken (incl.Prijsopgave)€15,-
  
Software Fix (Software probleem herstellen)€20,-
  

Bel snel voor een afspraak voor vandaag. 

Bel: 024 - 675 87 66

Whatsapp: 06 - 128 00 626

Mail : [email protected]

 

 

Geen afspraak nodig

Je hoeft geen afspraak te maken om je Nord 2 door ons te laten repareren je kan zo binnen lopen tijdens onze openingstijden, je kan tot 18.00 je reparatie aanbieden.

 

Na 30 minuten is de reparatie klaar

Als de reparatie klaar is roept de monteur je weer en krijg je uitgebreid de mogelijkheid om de telefoon te testen en eventuele vragen te stellen.

 

Betalen met PIN, contant of iDeal,

Na de reparatie kan je betalen met iDeal, PIN of contant (betalen met de PIN heeft onze voorkeur). Je krijgt dan ook de factuur met bewijs van garantie.

 

Beoordeel Rocket Sale

Na de reparatie vragen wij het e-mail-adres van je waarmee we een verzoek sturen ons te beoordelen over uw tevredenheid van de reparatie, zo stellen we toekomstige klanten instaat om te zien hoe we te werk gaan en dat service, prijs en kwaliteit erg belangrijk zijn.