Apple reparatie Nijmegen

Apple reparatie Nijmegen

Het kan zo gebeuren dat u net een nieuw toestel heeft aangeschaft en dat uw toestel in de eerste weken al kapot gaat. Dan kan het zo zijn dat u hiervoor niet verzekerd bent of andere redenen. Dat is dan hartstikke vervelend, want u wilt alsnog gebruik maken van uw toestel en dat het liefst zo snel mogelijk. 
Daarom biedt Apple reparatie Nijmegen een service van 20 minuten. Terwijl u aan het wachten bent of eventueel later terug komt, is uw toestel binnen 20 minuten gerepareerd. 

Wat is onze service

Apple reparatie Nijmegen biedt verschillende reparaties aan, waaronder iPhones, iPads, MacBooks en iMacs. Het maakt dan niet uit of u nu een oudste of nieuwste toestel heeft, wij kunnen het zonder probleem maken. Zo zijn onze monteurs gespecialiseerd in het herstellen van barsten en systeemfouten. 

Wat bieden wij ?

Naast het repareren van Apple producten, biedt Rokcet Sale ook de toestellen te koop. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een nieuw toestel wanneer u geen gebruik meer wil maken van uw oude toestel. Wij verkopen zowel nieuwe als refurbished toestellen en ook accessoires, waaronder' telefoonhoesjes, screenprotectors en opladers'.

Product verkopen?

Naast het verkopen van toestellen en accessoires, kunt u ook terecht voor het verkopen van uw toestellen. Wij kijken dan wat de waarde van uw toestel is en geven u de best mogelijke aanbod. 

Contact

Heeft u vragen over onze winkel, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken of u kunt contact opnemen via onze website.