Vandaag besteld, morgen in huis !
Boven €100,00 gratis verzending NL&BE
Erkend Leerbedrijf
Klantenservice van 10:00 tot 21:00

Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Bent u klant bij Klaverblad verzekeringen? Denk bijvoorbeeld aan inboedelverzekering, WA- verzekering, reisverzekering, bedrijfsverzekering of een buitenshuis verzekering? Is het scherm van uw smartphone gebarsten? iPhone met waterschade? iPad glas kapot? Bij de meeste telefoon en tablet reparaties kunt u de kosten verhalen bij uw verzekering.

Dagelijks repareren onze specialisten smartphones, tablets, laptops of computers van diverse verzekeraars, tussenpersonen en verzekeraars.

Voor verzekeringen als Klaverblad voert Rocket Sale Nijmegen vaak reparaties uit. Elke reparatie kunnen wij voor u uitvoeren. Twijfel dus niet en maak snel een afspraak bij Rocket Sale Nijmegen!

 

IPHONE EN IPAD REPARATIE VIA UW VERZEKERING

Bent u een verzekeraar? En opzoek naar een betrouwbare partner om samen mee te werken? Rocket Sale Nijmegen is het adres voor uw smartphone en tablet reparaties en constant op zoek naar verzekeraars om samen mee te werken. U kunt gemakkelijk en snel een prijsopgave voor een reparatie bij ons op vragen of een onderzoek wat de schade kan zijn. Ten slotte krijgt u na elke reparatie een factuur van ons waar ook de BTW op staat. Neem contact op voor meer info!

 

Meerdere verzekeraars en tussenpersonen gingen u al voor!

Meerdere verzekeraars en tussenpersonen gingen u al voor. Rocket Sale Nijmegen repareert iPhone en iPad apparaten voor bedrijven en verzekeraars. Heeft u een iPhone of Samsung telefoon met een kapot scherm en wilt u deze verhalen op uw verzekering? Dan is Rocket Sale Nijmegen het juiste bedrijf om mee samen te werken. 

 


Rocket Sale
Bloemerstraat 20,
6511EJ Nijmegen


Tel : 024-6758766

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Vandaag besteld is morgen in huis !

Boven €100,00 gratis verzending NL&BE

Hoogste kwaliteit

Snelle en betrouwbare service

Klantentevredenheid

97% van onze klanten beveelt ons aan!